Eventos | 7 April 2024

Minicicle de BioPlatgesMet - 18è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans

Share

Del 7 d’abril al 16 de juny el Minicicle de BioPlatgesMet oferirà diverses activitats a les platges metropolitanes per conèixer la flora i la fauna i aprendre a identificar-la, així com saber altres curiositats relacionades amb aquests ecosistemes. Es farà servir a plataforma MINKA perquè la ciutadania aprengui a identificar els éssers vius i pugui pujar les seves observacions a l’app o al web.

 

Les activitats formen part del projecte de ciència ciutadana BioPlatgesMet, que té l’objectiu de recopilar dades de biodiversitat de les platges metropolitanes, fomentar la gestió sostenible dels ecosistemes de platges i dunes, analitzar els impactes de les accions actuals i futures i implementar mesures de protecció efectives. És un projecte co-organitzat per l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en el marc del projecte europeu GUARDEN.

 

El Minicicle de BioPlatgesMet forma part de la programació del 18è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans de l’AMB.

 

Consulteu el programa d’activitats 

lñkl